Welcome to my website

Üdvözöllek a honlapomon. Remélem, minden szükséges információt megtalálsz, hogy képet kapj rólam és a kutyáimról. Ha egyéb információra is szükséged van, keress meg e-mailen!

You can find us also on the FB, more infos via e-mail.

Regisztráció / registration

Szeretnél a fajtáról, a kiskutyákról információkat kapni, érdekel, hogy a kennel mikorra tervez almokat? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és segítek! /

You are interested in the breed, or in the planned litter of the kennel? Fill out this form, to get registered!

Űrlap / Registration form

Smiling Pearls Arwen
Smiling Pearls Arwen

G-alom 2024 02. 28-án megszületett

1 szuka és 2 kan született

Apa: Dearly Beloved Friend Of Severnaya-sam "Denali"

Anya: Smiing Pearls Arwen

Felelős gazdik jelentkezését várom bemutatkozó e-maillel. 

enikoszak@gmail.com

Telefonos információ: +36705126377

G-Litter was born on the 28.th of february 2024.

1 boy and 2 bitches.

Sire: Dearly Beloved Friend Of Severnaya-sam "Denali"

Dam: Smiling Pearls Arwen

Serious inquers should send me an e-mail:

enikoszak@gmail.com

Mobile: +36705126377


Rólunk mondták...

Mindegyik kutya a maga nemében a legszebb de abban is biztos vagyok ,hogy tőled kiemelkedően szép és okos kutyák találhatnak gazdát! Erre tökéletes bizonyíték Dharma, akinél eddig szebb és rafináltabb de annál inkább szerető Samoyedet nem láttam és nem is ismerek, az utcán, a tereken, a városban, az erdőben bárhol is legyünk mindenkit lenyűgöz. Hozzátartozik, hogy ez a fajta örökös tanulásra és türelemre is tanít. Mindemellett a mai napig, pedig lassan már 3 éves a kutyusunk, mindig készséggel segítesz bármikor hívlak és látsz el tanácsokkal ! Szerintem ez felbecsülhetetlen ajándék tőled egy kezdő szamisnak

Palotási-Eichinger Erika

 

"Tegnap, még mielőtt a jó hír megérkezett volna, elbeszélgettem Vandával.... Elmondtam neki, hogy nemsokára lesz egy társa, egy kistesója Nem hiszem, hogy ezt így konkrétan megértette, de biztosan érzi az egyre izgatottabb várakozásunkat...Erre a csöppségre is régóta várunk, úgy látszik ez nálunk már hagyomány....viszont annál nagyobb szeretettel várjuk! Ha valaki úgy érzi, hogy még nem teljes az élete és szeretne egy olyan társat, aki mellett mindig, őszintén mosolyog, akkor keresse Enikőt.... ."

Kamarell Rita

 

"Enikő hatalmas hozzáértéssel, tudással rendelkezik a kutyáiról és odaadó gondoskodással bánik a kis samoyed babákkal is, akiket a legnagyobb odafigyeléssel és tapasztalattal készít fel az új otthonukba. Utána pedig nem hagy cserben, szívesen segít, ha valami kérdés merül fel a kis jegesmedvével kapcsolatban, legyen az nyakörv, táp, doki vagy fésű, stb. Számára nagyon fontos, hogy jó kezekben legyen a kiskutya, ugyanúgy szeretni fogja, ahogy te is! Nálunk az egész család imádja Bärit, hálásak vagyunk, hogy egy karakán, különleges személyiségű, igazi ősi vérvonalbeli samoyedet kaptunk Enikőtől. ."

Keszi Orsolya